O koncertu

ZGODOVINA KONCERTA

Osrednji kulturni dogodek

Prvi managerski koncert je leta 1993 organizirala družba Gospodarski vestnik (kasneje GV Skupina) kot novoletni dogodek za svoje partnerje, avtorje in zaposlene.

Od leta 2006 je koncert v organizaciji Slobodana Sibinčiča, ki nadaljuje zgodbo, začeto pred več kot dvema desetletjema in vsako leto znova poskrbi, da se tradicija nadaljuje. Že od samega začetka se koncert odvija v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, z leti pa je koncert prerasel v osrednji kulturni dogodek slovenske poslovne javnosti, ki ga vsako leto podpre več kot 100 podjetij.

slobodan sibinčič, organizator managerskega koncerta

ORKESTER

Orkester v izjemni formi

Tudi letos bo igral Simfonični orkester RTV Slovenija pod taktirko ameriškega dirigenta Georga Pehlivaniana.

GOSTJE KONCERTA

Več kot 1.500 uglednih posameznikov

Udeleženci koncerta so predvsem vodilni managerji in lastniki uspešnih slovenskih in tujih družb ter njihovi gostje, ki si v sproščenem vzdušju zaželijo vse dobro v prihajajočem letu. Ponosni smo, da se koncerta vsako leto udeleži kar 1.500 uglednih posameznikov, ki cenijo klasično glasbo. Oglejte si utrinke z zadnjega koncerta.

UTRINKI 26. MANAGERSKEGA KONCERTA
poslanstvo managerskega koncerta

IMATE VPRASANJE?

Več informacij o dogodku

Koncert bo v soboto, 15. decembra 2018 ob 19.30 uri v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubjani. Simfonični orkester RTV Slovenija bo vodil dirigent George Pehlivanian. Solisti bodo trobentač Leon Pokeržnik, violinist Nikola Pajanović ter pianista Urban Stanič in Natalia Sokolovskaya.

Vstopnice za koncert niso v prosti prodaji, temveč so rezervirane le za sponzorje, partnerje in donatorje koncerta. Se vidite v tej izbrani družbi? Pišite nam na info@stj.si ali vnesite vaše podatke in v kratkem vas bomo kontaktirali.