Ustanova Klasika

Managerski koncert že dolga leta zagotavlja sredstva za glasbene talente. Samo v zadnjih 12 letih smo jim iz izkupička koncerta namenili več kot 300.000 evrov. S sredstvi iz managerskega koncerta smo doslej pomagali Anji Bukovec, Mojci Zlobko Vajgl, Mateju Bekavcu, Ireni Preda, Tanji Sonc, Maku Grgiću, Luki Šuliću, Lani Trotovšek, Evi-Nini Kozmus in mnogim drugim mladim, že uveljavljenim slovenskim glasbenikom.

Da bo vsak evro premišljeno uporabljen, skrbi Ustanova Klasika, kateri namenjamo denar iz koncerta. Ustanova skrbi za razvoj nadarjenih glasbenikov z nakupom inštrumentov, plačevanjem šolnin na prestižnih mednarodnih akademijah, finančno podporo za udeležbo na mednarodnih tekmovanjih, snemanjem zgoščenk in drugo pomočjo, ki talentom  omogoča umetniško rast.

Če se želite tudi vi pridružiti tej plemeniti iniciativi in prispevati k razvoju mladih glasbenikov, vas prosimo, da nakažete vaš prispevek na bančni račun Ustanove Klasika.

Naslov: Ustanov Klasika, Rožna dolina, cesta X/17 B, Ljubljana
Račun pri UniCredit Banki št. SI56 2900 0005 2156 272

poslanstvo managerskega koncerta

IMATE VPRASANJE?

Več informacij o dogodku

Koncert bo v soboto, 15. decembra 2018 ob 19.30 uri v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubjani. Simfonični orkester RTV Slovenija bo vodil dirigent George Pehlivanian. Solisti bodo trobentač Leon Pokeržnik, violinist Nikola Pajanović ter pianista Urban Stanič in Natalia Sokolovskaya.

Vstopnice za koncert niso v prosti prodaji, temveč so rezervirane le za sponzorje, partnerje in donatorje koncerta. Se vidite v tej izbrani družbi? Pišite nam na info@stj.si ali vnesite vaše podatke in v kratkem vas bomo kontaktirali.