O koncertu

ZGODOVINA KONCERTA

Osrednji kulturni dogodek

Prvi managerski koncert je leta 1993 organizirala družba Gospodarski vestnik (kasneje GV Skupina) kot novoletni dogodek za svoje partnerje, avtorje in zaposlene.

Od leta 2006 je koncert v organizaciji Slobodana Sibinčiča, ki nadaljuje zgodbo, začeto pred več kot dvema desetletjema in vsako leto znova poskrbi, da se tradicija nadaljuje. Že od samega začetka se koncert odvija v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, z leti pa je koncert prerasel v osrednji kulturni dogodek slovenske poslovne javnosti, ki ga vsako leto podpre več kot 100 podjetij.

Managerski koncert ima tudi pomembno filantropsko poslanstvo, saj velik del dobička koncerta namenjamo razvoju mladih glasbenih talentov. V zadnjih 18 letih smo jim namenili skoraj 500.000 evrov. Med drugimi so bili naše pomoči deležni Mate Bekavac, Anja Bukovec, Marko Hatlak, Irena Preda, Mak Grgić, Lana Trotovšek, Nikola Pajanović, Eva Nina Kozmus, Luka Brajnik, Mojca Bitenc, Luka Šulić, Jerica in Dominik Steklasa in Nika Gorič.

slobodan sibinčič, organizator managerskega koncerta

ORKESTER

Orkester v izjemni formi

Tudi letos bo igral Simfonični orkester RTV Slovenija pod taktirko ameriškega dirigenta Georga Pehlivaniana.

GOSTJE KONCERTA

Več kot 1.500 uglednih posameznikov

Udeleženci koncerta so predvsem vodilni managerji in lastniki uspešnih slovenskih in tujih družb ter njihovi gostje, ki si v sproščenem vzdušju zaželijo vse dobro v prihajajočem letu. Ponosni smo, da se koncerta vsako leto udeleži kar 1.500 uglednih posameznikov, ki cenijo klasično glasbo. Oglejte si utrinke z zadnjega koncerta.

poslanstvo managerskega koncerta

IMATE VPRAŠANJE?

Več informacij o dogodku

Koncert bo v soboto, 14. decembra ob 19.30 uri v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. Igral bo Simfonični orkester RTV Slovenija pod taktirko maestra Georga Pehlivaniana. Solisti bodo mladi glasbeni talenti, varovanci Ustanove Klasika.

Vstopnice za koncert niso v prosti prodaji, temveč so rezervirane za sponzorje in partnerje koncerta. Letos so te vstopnice že razprodane.

Omejeno število vstopnic je namenjenih donatorjem mladih glasbenih talentov. Če želite sodelovati kot donator, nam pišite na ino@stj.si ali vnesite vaše podatke v obrazec na desni in v kratkem vas bomo kontaktirali.