Ustanova Klasika

Managerski koncert že dolga leta zagotavlja sredstva za glasbene talente. Samo v zadnjih 13 letih smo jim namenili 325.000 evrov. S sredstvi iz managerskega koncerta smo doslej pomagali Anji Bukovec, Mojci Zlobko Vajgl, Mateju Bekavcu, Ireni Preda, Tanji Sonc, Maku Grgiću, Luki Šuliću, Lani Trotovšek, Evi-Nini Kozmus, Nikoli Pajanoviću in mnogim drugim mladim, že uveljavljenim slovenskim glasbenikom.

Da bo vsak evro premišljeno uporabljen, skrbi Ustanova Klasika, kateri namenjamo denar iz koncerta. Ustanova skrbi za razvoj nadarjenih glasbenikov z nakupom inštrumentov, plačevanjem šolnin na prestižnih mednarodnih akademijah, finančno podporo za udeležbo na mednarodnih tekmovanjih, snemanjem zgoščenk in drugo pomočjo, ki talentom  omogoča umetniško rast.

Če se želite tudi vi pridružiti tej plemeniti iniciativi in prispevati k razvoju mladih glasbenikov, vas prosimo, da nakažete vaš prispevek na bančni račun Ustanove Klasika.

Naslov: Ustanov Klasika, Rožna dolina, cesta X/17 B, Ljubljana
Račun pri UniCredit Banki št. SI56 2900 0005 2156 272

poslanstvo managerskega koncerta

IMATE VPRAŠANJE?

Več informacij o dogodku

Koncert je bil v soboto, 14. decembra 2019 ob 19.30 uri v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. Igral je Simfonični orkester RTV Slovenija pod taktirko maestra Georga Pehlivaniana. Solisti so bili violinist Stefan Milenković, harmonikar Marko Hatlak, klarinetistka Julija Vrabec in hornist Blaž Ogrič.

Vstopnice za koncert niso v prosti prodaji, temveč so rezervirane za sponzorje in partnerje koncerta. Letos so te vstopnice že razprodane.

Omejeno število vstopnic je namenjenih donatorjem mladih glasbenih talentov. Če želite sodelovati kot donator, nam pišite na ino@stj.si ali vnesite vaše podatke v obrazec na desni in v kratkem vas bomo kontaktirali.